• #ElKen hayranları 5. Sezonda sizi böyle muhteşem bir çift bekliyor.
    #ElKen hayranları 5. Sezonda sizi böyle muhteşem bir çift bekliyor.
    Like
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 180 Gösterim 0 Favori
  • 19 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır:

    - 1934 - Almanya'da Adolf Hitler, devlet başkanı vekili olarak yemin etti.

    - 1940 - SSCB ve Almanya arasında Molotov-Ribbentrop paktının gizli ek protokolü imzalandı. Polonya'nın işgali için zemin hazırladı.

    - 1944 - Fransa ve Paris, Nazi işgalinden kurtuldu.

    - 1953 - CIA ve MI6, İran Başbakanı Musaddık'ı devirmek için darbe girişiminde bulundu.

    - 1960 - SSCB, Sputnik 5 uzay aracı ile canlıları (köpekler, fareler, böcekler, bitkiler) uzaya gönderdi.

    - 1988 - Pakistan ordusu, 11 yıllık diktatörlüğün ardından Ziya-ül Hak'ı görevden aldı.

    - 1991 - Sovyetler Birliği'nin dağılma sürecinde, bazı komünist parti liderleri, Sovyet lideri Gorbaçov'a karşı darbe girişiminde bulundu. Darbe 3 gün sonra başarısız oldu.

    - 1998 - ABD, Sudan ve Afganistan'daki El Kaide eğitim kamplarını hedef almak üzere füze saldırıları gerçekleştirdi.
    19 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır: - 1934 - Almanya'da Adolf Hitler, devlet başkanı vekili olarak yemin etti. - 1940 - SSCB ve Almanya arasında Molotov-Ribbentrop paktının gizli ek protokolü imzalandı. Polonya'nın işgali için zemin hazırladı. - 1944 - Fransa ve Paris, Nazi işgalinden kurtuldu. - 1953 - CIA ve MI6, İran Başbakanı Musaddık'ı devirmek için darbe girişiminde bulundu. - 1960 - SSCB, Sputnik 5 uzay aracı ile canlıları (köpekler, fareler, böcekler, bitkiler) uzaya gönderdi. - 1988 - Pakistan ordusu, 11 yıllık diktatörlüğün ardından Ziya-ül Hak'ı görevden aldı. - 1991 - Sovyetler Birliği'nin dağılma sürecinde, bazı komünist parti liderleri, Sovyet lideri Gorbaçov'a karşı darbe girişiminde bulundu. Darbe 3 gün sonra başarısız oldu. - 1998 - ABD, Sudan ve Afganistan'daki El Kaide eğitim kamplarını hedef almak üzere füze saldırıları gerçekleştirdi.
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 111 Gösterim 0 Favori
  • GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı
    GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı
    TECHNOPAT.NET
    GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı
    Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmesi heyecanla beklenilen Grand Theft Auto 6 ya da kısaca GTA 6 için çıkış tarihi sızdırılmış durumda. Bir Reddit gönderisine göre GTA 6 çıkış tarihi IMDB sitesinde 27 Ekim 2025 olarak listelendi. Bu tarih bilgisinin sayfadan kaldırıldığını belirtmekte fayda var, bu da bunun bir hata veya doğru bilgi olduğunu gösteriyor. Tabii […] Devamı: GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı Kaynak Technopat
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 135 Gösterim 0 Favori
  • ‘Bir insanın gözleri asla yalan söylemez. Gözler, insanın gerçek hislerini ve düşüncelerini yansıtır.‘
    ‘Bir insanın gözleri asla yalan söylemez. Gözler, insanın gerçek hislerini ve düşüncelerini yansıtır.‘
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 124 Gösterim 0 Favori
  • Like
    Wow
    2
    1 Yorum 0 Paylaşım 87 Gösterim 0 Favori
  • Like
    Love
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 98 Gösterim 0 Favori
  • Ücretsiz Tanıtım Yazısı Paylaşım Siteleri
    Ücretsiz Web Sitesi Tanıtım Platformu: Etkin SEO Çalışmaları için Mükemmel Bir Fırsat Günümüzde internet, işletmeler ve özellikle e-ticaret siteleri için vazgeçilmez bir dijital pazarlama aracı haline gelmiştir. Müşterilere ulaşmak, ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen her işletme, güçlü bir web varlığına...
    Like
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 1601 Gösterim 0 Favori
  • 20 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır:

    - 1868 - New York Times gazetesi ilk sayısını yayımladı.

    - 1940 - Sovyetler Birliği Komünist Partisi Genel Sekreteri Leon Trotsky Meksika'daki evinde bir Sovyet ajanı tarafından öldürüldü.

    - 1968 - Prag Baharı olarak bilinen Çekoslovakya'daki reform hareketi Sovyetler Birliği'nin askeri müdahalesiyle sona erdi.

    - 1988 - İran-Irak Savaşı ateşkes anlaşması ile sona erdi. 8 yıl süren savaşta 1 milyondan fazla kişi hayatını kaybetti.

    - 1991 - Sovyetler Birliği'ndeki darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlandı ve Komünist Parti hükümetinin çöküşünü hızlandırdı.

    - 1998 - ABD'nin Sudan ve Afganistan'daki El Kaide kamplarını hedef alan füze saldırıları oldu (Operation Infinite Reach).

    Bunlar 20 Ağustos'ta yaşanan tarihi açıdan önemli bazı olaylardan sadece birkaçı. Elbette zaman içinde bu tarihte yaşanan başka önemli hadiseler de olmuştur.
    20 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır: - 1868 - New York Times gazetesi ilk sayısını yayımladı. - 1940 - Sovyetler Birliği Komünist Partisi Genel Sekreteri Leon Trotsky Meksika'daki evinde bir Sovyet ajanı tarafından öldürüldü. - 1968 - Prag Baharı olarak bilinen Çekoslovakya'daki reform hareketi Sovyetler Birliği'nin askeri müdahalesiyle sona erdi. - 1988 - İran-Irak Savaşı ateşkes anlaşması ile sona erdi. 8 yıl süren savaşta 1 milyondan fazla kişi hayatını kaybetti. - 1991 - Sovyetler Birliği'ndeki darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlandı ve Komünist Parti hükümetinin çöküşünü hızlandırdı. - 1998 - ABD'nin Sudan ve Afganistan'daki El Kaide kamplarını hedef alan füze saldırıları oldu (Operation Infinite Reach). Bunlar 20 Ağustos'ta yaşanan tarihi açıdan önemli bazı olaylardan sadece birkaçı. Elbette zaman içinde bu tarihte yaşanan başka önemli hadiseler de olmuştur.
    Like
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 71 Gösterim 0 Favori
  • ‘Okumak, insanlara özgür düşünme yeteneği kazandırır.‘
    ‘Okumak, insanlara özgür düşünme yeteneği kazandırır.‘
    Like
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 110 Gösterim 0 Favori
  • Like
    Sad
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 96 Gösterim 0 Favori