• ‘Kitaplar insanın en iyi dostudur. Onlarla her zaman konuşabilir, düşüncelerinizi paylaşabilir ve yeni dünyalar keşfedebilirsiniz.‘
    ‘Kitaplar insanın en iyi dostudur. Onlarla her zaman konuşabilir, düşüncelerinizi paylaşabilir ve yeni dünyalar keşfedebilirsiniz.‘
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 122 Gösterim 0 Favori
  • Selamünaleyküm arkadaşlar bugün gönül dagı 5 sezon çekimler başladı inşallah bu sezon çok güzel olacak
    Selamünaleyküm arkadaşlar bugün gönül dagı 5 sezon çekimler başladı inşallah bu sezon çok güzel olacak 🙂🙂🙂
    Like
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 116 Gösterim 0 Favori
  • 16 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır:

    - 1396 - Osmanlı İmparatorluğu, Macaristan Kralı Sigismund önderliğindeki Haçlı ordusunu Niğbolu Muharebesi'nde yendi. Bu, Osmanlı'nın Balkanlar'daki ilerleyişinin önünü açan önemli bir zafer oldu.

    - 1513 - Panama Kıstağı'nda Büyük Okyanus'a açılan ilk Avrupalı gemilerden biri olarak Vasco Núñez de Balboa, Karayipler'den gelerek Pasifik Okyanusu'nu gördü.

    - 1812 - Detroit'in Teslimi - ABD'nin İngiltere'ye savaş ilanından sonra bir ABD generali, Kanada'daki Detroit kentini İngilizlere teslim etti.

    - 1896 - Altın ateşleme töreniyle Yunanistan'ın Atina kentinde ilk modern Olimpiyat Oyunları başladı.

    - 1960 - Kongo Demokratik Cumhuriyeti bağımsızlığını ilan etti.

    - 1977 - Elvis Presley, Graceland'deki evinde 42 yaşında öldü.

    - 2008 - Michael Phelps, Pekin Olimpiyatları'nda 8 altın madalya kazanan ilk yüzücü oldu.
    16 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır: - 1396 - Osmanlı İmparatorluğu, Macaristan Kralı Sigismund önderliğindeki Haçlı ordusunu Niğbolu Muharebesi'nde yendi. Bu, Osmanlı'nın Balkanlar'daki ilerleyişinin önünü açan önemli bir zafer oldu. - 1513 - Panama Kıstağı'nda Büyük Okyanus'a açılan ilk Avrupalı gemilerden biri olarak Vasco Núñez de Balboa, Karayipler'den gelerek Pasifik Okyanusu'nu gördü. - 1812 - Detroit'in Teslimi - ABD'nin İngiltere'ye savaş ilanından sonra bir ABD generali, Kanada'daki Detroit kentini İngilizlere teslim etti. - 1896 - Altın ateşleme töreniyle Yunanistan'ın Atina kentinde ilk modern Olimpiyat Oyunları başladı. - 1960 - Kongo Demokratik Cumhuriyeti bağımsızlığını ilan etti. - 1977 - Elvis Presley, Graceland'deki evinde 42 yaşında öldü. - 2008 - Michael Phelps, Pekin Olimpiyatları'nda 8 altın madalya kazanan ilk yüzücü oldu.
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 114 Gösterim 0 Favori
  • Epic Games Store, Death’s Gambit: Afterlife oyununu ücretsiz sunuyor
    Epic Games Store, Death’s Gambit: Afterlife oyununu ücretsiz sunuyor
    TEKNOBLOG.COM
    Epic Games Store, Death’s Gambit: Afterlife oyununu ücretsiz sunuyor
    Epic Games Store, oyunculara ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. 15 Ağustos 2024 itibarıyla, popüler 2D aksiyon-platform oyunu Death’s Gambit: Afterlife, Epic Games kullanıcılarına hediye ediliyor. Normal fiyatı 279 TL olan oyun, perşembe günü saat 18.00’den itibaren kütüphaneye eklenebilir ve kullanıcılar, bu teklifi değerlendirmek için sınırlı bir süreye sahip olacaklar. Death’s Gambit: Afterlife, oyuncuları derin RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir dünyaya davet ediyor. Oyunda, Ölüm’ün hizmetinde bir ajan olarak Siradon adlı karanlık bir diyara yolculuk ediliyor. Bu diyar, ölümsüzlük arayışı içinde olan varlıklarla dolu ve oyuncular, bu varlıklarla başa çıkmak için çeşitli zorlukları aşmak zorunda. Oyunun hikayesi, Siradon’un gizemini çözmek ve ölümsüzlüğün gerçek bedelini keşfetmek üzerine kurulu. Oyuncular, hassas dövüş mekaniğinde ustalaşarak, diyarın ölmeyen muhafızlarına karşı mücadele ederken, her hamlelerinin sonucunu dikkatle düşünmek zorunda kalacaklar. Death’s Gambit: Afterlife’ın sunduğu yoğun atmosfer ve zorlu mücadeleler, oyuncuları derinlemesine bir deneyime davet ediyor. Bu oyun, özellikle zorlu platform oyunlarını sevenler için dikkat çekici bir seçenek. Hassas dövüş sistemine sahip olan oyun, oyunculara stratejik hamlelerle dolu bir oynanış sunuyor. Ayrıca, oyun içi keşif ve düşmanlarla başa çıkma konusunda da derinlik sağlıyor. Epic Games Store, geçtiğimiz dönemde de çeşitli ücretsiz oyunlar sunarak oyuncuları sevindirmişti. Death’s Gambit: Afterlife’ın öncesinde, CYGNI – All Guns Blazing ve DNF Duel gibi … Epic Games Store, Death’s Gambit: Afterlife oyununu ücretsiz sunuyor yazısı ilk önce Teknoblog üzerinde ortaya çıktı.
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 124 Gösterim 0 Favori
  • Like
    2
    0 Yorum 0 Paylaşım 94 Gösterim 0 Favori
  • Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 97 Gösterim 0 Favori
  • 17 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır:

    - 1590 - İngiliz kaşif John White, Kayıp Koloni olarak bilinen Roanoke Kolonisi'ne geri döndüğünde orada hiçbir İngiliz kolonicinin olmadığını fark etti.

    - 1786 - Davy Crockett, Tennessee'de doğdu. Amerikalı bir folk kahramanı, Teksas Devrimi'nde savaştı ve Alamo Muharebesi'nde öldü.

    - 1915 - Panama Kanalı, Atlantik Okyanusu'ndan Pasifik Okyanusu'na ilk geminin geçişiyle resmen açıldı.

    - 1934 - Alman lider Adolf Hitler, kendisini Almanya'nın fiili diktatoryal lideri olarak ilan etti.

    - 1945 - Endonezya bağımsızlığını ilan etti.

    - 1960 - Kongo Cumhuriyeti (günümüz Demokratik Kongo Cumhuriyeti) bağımsızlığını ilan etti.

    - 1978 - Büyük Orlow kasırgası New England ve Kanada Atlantik kıyılarını vurdu ve 70'den fazla kişinin ölümüne neden oldu.

    - 1999 - Deprem büyüklüğü 7.4 olan Marmara depremi İstanbul ve çevresini vurdu. 17 binin üzerinde kişi öldü.
    17 Ağustos'ta geçmişte yaşanan bazı önemli olaylar şunlardır: - 1590 - İngiliz kaşif John White, Kayıp Koloni olarak bilinen Roanoke Kolonisi'ne geri döndüğünde orada hiçbir İngiliz kolonicinin olmadığını fark etti. - 1786 - Davy Crockett, Tennessee'de doğdu. Amerikalı bir folk kahramanı, Teksas Devrimi'nde savaştı ve Alamo Muharebesi'nde öldü. - 1915 - Panama Kanalı, Atlantik Okyanusu'ndan Pasifik Okyanusu'na ilk geminin geçişiyle resmen açıldı. - 1934 - Alman lider Adolf Hitler, kendisini Almanya'nın fiili diktatoryal lideri olarak ilan etti. - 1945 - Endonezya bağımsızlığını ilan etti. - 1960 - Kongo Cumhuriyeti (günümüz Demokratik Kongo Cumhuriyeti) bağımsızlığını ilan etti. - 1978 - Büyük Orlow kasırgası New England ve Kanada Atlantik kıyılarını vurdu ve 70'den fazla kişinin ölümüne neden oldu. - 1999 - Deprem büyüklüğü 7.4 olan Marmara depremi İstanbul ve çevresini vurdu. 17 binin üzerinde kişi öldü.
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 120 Gösterim 0 Favori
  • GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı
    GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı
    TECHNOPAT.NET
    GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı
    Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmesi heyecanla beklenilen Grand Theft Auto 6 ya da kısaca GTA 6 için çıkış tarihi sızdırılmış durumda. Bir Reddit gönderisine göre GTA 6 çıkış tarihi IMDB sitesinde 27 Ekim 2025 olarak listelendi. Bu tarih bilgisinin sayfadan kaldırıldığını belirtmekte fayda var, bu da bunun bir hata veya doğru bilgi olduğunu gösteriyor. Tabii […] Devamı: GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı Kaynak Technopat
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 97 Gösterim 0 Favori
  • Gönül dağının güzelleri çekimlere başlamış, muhteşem bir sezon geliyor.
    Gönül dağının güzelleri çekimlere başlamış, muhteşem bir sezon geliyor.
    Like
    Wow
    3
    0 Yorum 0 Paylaşım 89 Gösterim 0 Favori
  • ‘Kendi içindeki karanlığı kabul eden kişi, başkalarının karanlığına daha fazla ışık tutabilir.‘
    ‘Kendi içindeki karanlığı kabul eden kişi, başkalarının karanlığına daha fazla ışık tutabilir.‘
    Like
    1
    0 Yorum 0 Paylaşım 84 Gösterim 0 Favori