Herkes iyi günler dilerim. Eski bilgisayarımda oynamak için hem Counter Strike 1.6 mekaniklerine sahip olan hem de görsel olarak CS:GO (CS2) havası veren güzel bir mod paketli sürüm arıyorum. İnternette birkaç tane skinli sürüm indirdim ama kimisinde modeller çok kalitesizdi, kimisinde de oyun içi sesler tamamen bozuktu. Bana şöyle silah tasarımları, bıçak animasyonları ve eldivenleri gerçekten kaliteli duran, ama aynı zamanda oyun motorunu kasmayacak stabil bir indirme linki önerebilir misiniz? Windows 10 kullanıyorum, uyumluluk sorunu çıkarmayacak ve virüssüz temiz bir kurulum dosyası olması çok önemli benim için. Şimdiden teşekkürler!
Forumlar
Merak ettiğiniz konuları diğer kullanıcılarla tartışmak için harika bir yer
- Ana Sayfa
- Yapay Zeka
- Genel
- CS:GO benzeri modlu ve güncel CS 1.6 sürümü arıyorum
CS:GO benzeri modlu ve güncel CS 1.6 sürümü arıyorum
Selamlar dostum, tam aradığın tarzda görsel olarak harika ama oyun içi performansı hiç düşürmeyen çok popüler bir sürüm var. Birçok modlu kurulum bilgisayarı kasar ama bu ekip optimizasyonu çok iyi yapmış. Oyundaki tüm popüler silah skinleri, HD oyuncu modelleri ve hatta o bildiğimiz radyo sesleri bile CS:GO temasına göre çok kaliteli bir şekilde uyarlanmış. Ben aktif olarak şu adresteki kurulumu kullanıyorum: https://counter-strike-download.net/tr/csgo/ Buradaki sürüm hem tamamen ücretsiz hem de hile koruması ve güncel Türk server listesiyle birlikte geliyor. Kurulumu yaptıktan sonra ekstra hiçbir yamaya ihtiyacın kalmaz, direkt oyuna girip o modern havada nostalji yapabilirsin. Kesinlikle bir göz at derim.