Bozkırda bir anadolu masalı olarak başlayan ve 4 sezondur TRT ekranlarında reyting rekorları kırarak evlerimize misafir olan Gönül Dağı Dizisi 5. Sezon ile bizlerle olacak mı bunun cevabını merak edenler için gerekli bilgiler bu yazımızda sizlerle

Bildiğiniz gibi Gönül dağı dizisi 4 sezondur TRT ekranlarında yayınlanmakta ve özellikle ilk 2 sezonu ile milyonlarca kişiyi ekranlara bağlamayı başarmıştı, bu başarılara kayıtsız kalmayan TRT yönetimi ise dizinin yapımcısı köprü film ile anlaşarak 2 sezon daha bu muhteşem yapıma ekranlarında yer vermişti. 4. Sezonu ile ekranlara gelen ve reyting konusunda hala Cumartesi günlerinin lideri olan yapım. Bu başarıları ile 5. Sezon içinde anlaşma sağlayarak ekranlara gelmeye devam edecek.

Dizi kulislerindeki haber ve bilgileri paylaşması ile bilinen tanınmış magazin habercisi Sayın Birsen Altuntaş'ın bu konu ile ilgili verdiği bilgiler aşağıdaki gibidir.

Beşinci sezon onayı alan #GönülDağı 8 Haziran’da tatile çıkıyor #KöprüFilm’in #TRT için çektiği fenomen dizi #GönülDağı, 5. Sezonunda da seyirciyle buluşmaya devam edecek. TRT’nin 4 yıldır cumartesi akşamlarına damgasını vuran #GönülDağı dizisinin sezon final tarihi belli oldu. 134. bölümü 6 Nisan’da yayınlanan dizinin bayram tatili nedeniyle 13 Nisan’da yeni bölümü ekrana gelmeyecek. 20 Nisan’da seyirciyle buluşacak olan dizi, 8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak 142. Bölümüyle yaz tatiline çıkacak. #FerhatEşsiz’in yapımcılığını üstlendiği dizinin beşinci sezon çekimleri ağustos ortasında başlayacak. #BerkAtan, #SemihErtürk ve #CihatSüvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı dizi #Eskişehir Sivrihisar’da çekiliyor.

Gönül Dağı dizisi başta olmak üzere televizyon ekranlarındaki yapımlar hakkında daha fazla bilgi ve paylaşım için siztemize kayıt olmayı unutmayın