Sağlık sorunları sebebiyle zor zamanlar geçiren yeşilçam dünyasının ve sinemamızın güzel ismi Ahu Tuğba 69 Yaşında ABD / Miami eyaletindeki evinde ölü olarak bulundu.

Sinema dünyamızın en güzel oyuncularından birisi olan ve oynadığı rollerle hafızalarda yer edinen Sayın Ahu Tuğba ( Tuğba Çetin ) sağlık sorunlarının yanı sıra yakın zamanda ciddi bir trafik kazası geçirmiş ve bazı kemikleri kırılmıştı. Oldukça zorlu bir süreç yaşayan sanatçının  ölüm haberini Ünlü magazinci Hakan Solaker duyurdu. Gazeteci Hakan Solaker, Ahu Tuğba'nın vefat ettiğini duyurdu. "Şimdi Amerika Miami'de üzücü bir haber aldım. Yakın dostum Nur Hekimci aradı. Maalesef ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba'nın evinde öldüğü bilsini verdi. Evde kızı Anjelik varmış ve durumu polise kızı haber vermiş" dedi.

 

Ahu Tuğba Kimdir Gerçek İsmi ve Doğum Tarihi?

Gerçek ismi Tuğba Çetin olan, Ahu Tuğba 1955 İstanbul doğumludur.

Varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan Yeşilköy'de dünyaya gelen Ahu Hanım, İstanbul Amerikan Kız Lisesinde başladığı eğitim hayatını Robert Lisesi'nden mezun olarak tamamlamıştır..

Ortaokuldayken sinema dünyasına giren ve oldukça başarılı bir kariyer ortaya koyan sanatçı Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümündeki öğrenimini yarım bırakmıştır. 80'li yıllarda Türk sinemasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelmiş ve Gazino sanatçısı olarak çeşitli gösterilerde yapmıştır.

Hayatı boyunca 10 kez evlilik yapan Tuğba'nın 1991 doğumlu Anjelik isminde kızı vardır.

Amerika Birlik Devleti'nin Florida eyaletinde Miami'de kızıyla yaşadığı bilinen Tuğba, 1 Eylül 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

Ahu Tuğba Öldü mü, Ahu Tuğba Nerede Öldü, Ahu Tuğba Nasıl Öldü