TRT ekranlarının sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı Bozkırda bir Anadolu masalının baş rol oyuncularından yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın 5. Sezonda diziden ayrılacağı konuşuluyor. Bu konudaki söylentiler ve resmi açıklamalar ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir.

Gönül Dağı dizisinin 5. Sezonu yaklaşırken diziden ayrılacak ve diziye yeni katılacak oyuncularla ilgili söylentilerde giderek artıyor. Bu söylentilerden en önemlisi ise dizinin başrol oyuncusu Taner karakterine hayat veren Berk Atan'ın diziden ayrılacağı yönündeki söylentilerdir. Bu söylentilerin kaynağı ise dizilerle ilgili magazin haberleri yapan Birsen Altuntaş ve gönül dağı dizisi ile ilgili asparagas paylaşımlar yapan Seferin Sevgisi isimli instagram hesabıdır. Bu haber ve paylaşımlarla ilgili henüz dizi yapımcısı ve oyuncudan resmi bir açıklama yapılmış değil. Ayrıca ilgili taraflar sosyal medya platformlarında hala birbirlerini takip ediyor ve şu an tatil sürecinde oldukları için böyle bir konu ile ilgili görüşmüş olmaları pek mümkün değil. Bu tür söylentilerin kesinleşmesi için Ağustos ayının sonlarını beklemek en doğru yaklaşım olacaktır. Çünkü yeni sezon çekimleri bu tarihlerde başlayacak ve oyuncu bu dönemde konu ile ilgili resmi bir açıklama yapacaktır.

Gönül Dağı dizisi ve oyuncuları ile ilgili güncel bilgi ve paylaşımlar için sitemize üye olarak bu tür haberlerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Gönül Dağı Ailesi Sosyal Medya Platformu İçerik Ekibi